maanantai 25. heinäkuuta 2016

Varsinainen houdini

Simppis on nyt mennyt pressun taakse yhteensä KOLME kertaa! En ymmärrä mistä se sinne pääsee! Vietin äsken taskulampun valossa pressun kiinnittelemistä kanaverkkoon, ja toivon että se nyt pysyy kiltisti osastollaan.

Olin päivällä vähän huolissani siitä, kun Simppis ei mennyt heti syömään matolääkeannostaan. Se halusi vain nukkua. En tiedä, olisiko ollut syynä helteinen kostea keli, kun ruoka ei maistunut? Hämärän tullen se kävi tyhjentämässä kuppinsa kiltisti. Äsken samalla, kun kaivelin Simppiksen pressun takaa esiin, niin samoille järkytyksille punnitsin sen; 1050g :/ paino on siis nousemisen sijaan LASKENUT. Simppis on kyllä aika hyvän kokoinen silti, että ei se mikään aliravittu edelleenkään ole. Tuntui silti kurjalta nähdä, että on päässyt minun hoidossani laihtumaan. No, tiedänpähän että voi antaa lisää ruokaa aika hyvällä omallatunnolla.

Mietin, että saattaahan nyt viidentenä päivänä matomassa sen suolistosta lähteä liikenteeseen, ja laihtuminen johtuu ehkä siitä?

No, huomiseksi on Simppistä odottamassa energinen turvotettu kissanraksuateria pikku öljylirauksen kera! Sen luulisi tepsivän.

Simppis ei edelleenkään yski, sen kakka on ruskeaa ja kiinteää ja se meni punnitessa tiukalle sykerölle. Ihan positiivinen kokonaisuus siis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No mutta terve! Jätähän Simppikselle terveisiä, jos siltä tuntuu.