sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Tohtori sanoo, että lisää lääkettä!

Annetaan Simppikelle myös Stronghold-tipat ja antibioottikuuri. Simppiksen ruokahalu on huonontunut. Kyllä se onneksi edelleen ihan ookoo syö, mutta selvästi on mennyt ruokahalukin kuitenkin huonompaan kun paino on pudonnut 100g. Simppis on ollut aika apea pari viimeisintä päivää. Vaikka se edelleen puuhailee öisin jäljistä päätellen, niin huomaan jonkun muutoksen sen yleisilmeessä kuitenkin. Sen takia en ole kuviakaan siitä viitsinyt ottaa, kun ei pesässään kyyhöttävässä surumielisessä piikkipallossa ole oikein kuvattavaa.

Strongholdia pitäisi antaa 6mg/1kg, mutta mitenpäs mittaa sellaisen määrän sieltä pipetistä? "Onneksi " meidän kissoille täytyy antaa tipat tarkalleen HUOMENNA (vanhemmalla kissalla oli kapi...), joten voin ottaa terveen kissan annoksesta vähän pois ja antaa siitä pärät Simppikselle.

Antibioottikuuri annetaan afrikkalaisen lemmikkisiilin ohjeilla, siitä en vielä tarkemmin tiedäkään, eläinlääkäri soitta ohjeen suoraan apteekkiin. Olen huojentunut siitä, että Simppistä ei tarvitse stressata autokyydillä. Toivon vain, että antibiootti ei maistuisi niin pahalle, etteikö Simppis suostuisi syömään sitä. Olen henkisesti varautunut pakkosyöttämään sitä hunajaveden kanssa. Siilirassu varmaan vihaa minua sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No mutta terve! Jätähän Simppikselle terveisiä, jos siltä tuntuu.