keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kuivaruoka ei saanut suurta kannatusta..

Ensimmäinen turvotettu kuivaruoka upposi hyvin, mutta toisesta Simppis totesi, että yäk en syö. Märkäruoka onneksi kelpasi ihan normaaliin tapaan.

Olin eilen vähän huolissani siitä, kun Simppis oli aika vaisu koko päivän. Eilen oli TOSI kuuma ja kostea keli, joten luulen Simppiksen moittineen kuumuutta. Illalla, kun lämpötila laski, Simppis virkistyi. Yöllä se oli syönyt ihan kunnolla ja aamulla kahdeksan maissa, kun menin tarjoilemaan aamupalaa, niin se tuli ihan iloisesti syömään ja söi koko lautasellisen märkäruokaa. Kakka on ollut vähän löysänpuoleista, mutta on siellä kiinteitäkin kikkareita seassa. Pitää tänään seurailla, että saako kuumuus aikaan samanlaista varjossa köllöttelyä, kuin eilen, vai onko syytä vierailla tohtorin luona. Simmpis ei edelleenkään yski ja häiritessä (eli kun menen liian lähelle, sori vaan kaveri!) puolustautuu normaalin ärhäkästi.

En haluaisi stressata Simppistä kiinniottamisella, automatkalla ja tutkimisella, jos ei ole aivan pakko.

Tänään annetaan illan viileyden tullen viimeinen matolääkeannos. Sitten vain sormet ristissä, että tulisi vähän viileämmät kelit ja pääsen seurailemaan, onko runsas päivällä nukkuminen vain kuumuuden syytä!

Onneksi tuonne Simppiksen lukaaliin ei paista aurinko, vaan se on pääosin varjossa koko päivän. Ei siis ihan pahin paahde pääse kiusaamaan piikkipoltsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No mutta terve! Jätähän Simppikselle terveisiä, jos siltä tuntuu.