torstai 21. heinäkuuta 2016

Siilisairaalan avajaiset, eli tarina siitä, kuinka Simppis joutui osastolle.

Tervetuloa Simppiksen Siilisairaalaan kaikki heikot ja puolikuntoiset piikkipallot! Siilisairaala on sisustettu pressulla (koska siilit kakkaavat ja pissaavat PALJON), kuivilla heinillä, maitohorsmilla ja pesäkololla.

Siilisairaalan potilas on meidän pihasiili Simppis, jonka yleiskunto on parin viikon aikana laskenut siihen malliin, että konsultoituani Siili kiikarissa -sivuston siilieksperttiä, niin päätin ottaa Simppiksen tervehtymään (lihomaan, saamaan matokuurin ja tarvitaessa eläinlääkärikäynnin) turvallisiin oloihin. Simppis ei ole kohtalostaan vielä kovin innoissaan, mutta ainakin se tykkää sairaalanruoasta (kissanruokaa).

Simppiksellä alkoi piikit sojottaa ja harventua. iho näkyy piikkien välistä, mikä ei ole ollenkaan hyvä juttu. Lisäksi Simppis menetti piiikkiensä kaunista harmaata sävyä ja laihtui näkyvästi. ilman apukäsiä se ei tulisi selviämään ensi talven horroksesta, joten siiliampulanssi-Elina tuli piipaapiipaa paikalle ja kiikutti Simppiksen sairaalaksi muutettuun katettuun grillikatokseen kerämään voimiaan.

Siiliosaston sisustusta

Potilas on vähän hämmentynyt

"Annatkos sitä ruokaa?"

Simppiksen piikit alkoivat harventua niskasta. Muualla karvapeite voi hyvin, mutta harventuneet ja vaalentuneet piikit kielivät huonosta yleiskunnosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No mutta terve! Jätähän Simppikselle terveisiä, jos siltä tuntuu.